Kırıkkaleliler Ankara'da buluştu

Kırıkkaleliler Ankara

Kırıkkale Yapılandırmacı Mesleki Eğitim Derneği tarafından düzenlenen gecede Ankara'da yaşayan Kırıkkaleliler bir araya geldi.

DESTEK VERİYORUZ

Ankara GAP Otel’de düzenlenen gecede Dernek Başkanı Yıldırım Ulaş, Kırıkkalelilerin birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini ifade ederken, Ankara’da da siyasette hak ettiği derecede temsil edilmesi gerektiğini kaydetti. MHP’den Mamak Belediye Başkan aday adaylığını ilan eden ve adaylığa çok yakın olan Ali Rıza Çalkan’a tam destek verdiklerini ifade eden Ulaş, diğer ilçelerde de Ali Rıza Çalkan gibi adayların çıkmasına Kırıkkaleliler olarak ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

GENİŞ KATILIM OLDU

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Kenan Nuhut, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, Büyükavşar Belediye Başkanı Mahmut Ayazgün, MHP Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Çalkan, AK Parti Pursaklar Belediye Başkan aday adayı Zekeriya Ersarı, iş adamları İsmail Şen, Emin Örs ve çok sayıda davetli katıldı. Gecenin sonunda çeşitli kurum ve kuruluşlar ile siyasi parti temsilcilerine plaket takdim edildi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım